Vacatures Bestuur DCH

Redacteuren Shares Facebook Voor het clubblad en de kennisbank zijn wij op zoek naar redacteuren. Uw kennis kan zich op verschillende vlakken van onze hobby bevinden. Expert op het gebied van discusvissen is een pré, maar niet noodzakelijk want informatie aandragen uit externe bronnen is net zo belangrijk. Ook kunt u wellicht aan artikelen komen […]

Geschreven door Jasper Prins

Op 22 jan, 2020
"

Lees meer

Redacteuren

Shares
  • Facebook

Voor het clubblad en de kennisbank zijn wij op zoek naar redacteuren. Uw kennis kan zich op verschillende vlakken van onze hobby bevinden. Expert op het gebied van discusvissen is een pré, maar niet noodzakelijk want informatie aandragen uit externe bronnen is net zo belangrijk. Ook kunt u wellicht aan artikelen komen via uw netwerk. Als redacteur kunt u deel uit maken van het bestuur, maar dit is in deze functie een vrije keuze. Aanmelden of meer informatie vragen gaat eenvoudig via een e-mail met een korte toelichting naar info@discusclubholland.nl . Je hulp wordt bijzonder gewaardeerd!

Secretaris

Shares
  • Facebook

De secretaris is verantwoordelijk voor de planning en de notulen. Je onderhoud contacten binnen het bestuur, redactie en sponsoren. In overleg met de voorzitter wordt de communicatie namens het bestuur naar buiten verzorgt. Door jouw werk lopen de informatiestromen binnen de club soepel en jouw accurate werkwijze zorgt voor een efficiënt bestuur. Als secretaris maak je deel uit van het dagelijks bestuur wat inhoud: 4 clubavonden, 6 bestuursvergaderingen en maandelijks een x aantal uur aan lopende zaken. Aanmelden of meer informatie vragen gaat eenvoudig via een e-mail met een korte toelichting naar info@discusclubholland.nl . Je hulp wordt bijzonder gewaardeerd!

Voorzitter

Shares
  • Facebook

Het bestuur is op zoek naar een bruggenbouwer tussen leden, sponsoren, toeleveranciers van de hobby en de verschillende bestuursfuncties. Je kunt op een efficiënte manier een bestuursvergadering leiden en je kunt mensen motiveren. Taken kunnen verdelen aan de juiste personen is belangrijkere eigenschap dan expertise op het gebied van discusvissen. Als voorzitter maak je deel uit van het dagelijks bestuur wat inhoud: 4 clubavonden, 6 bestuursvergaderingen en maandelijks een x aantal uur aan lopende zaken. Aanmelden of meer informatie vragen gaat eenvoudig via een e-mail met een korte toelichting naar info@discusclubholland.nl . Je hulp wordt bijzonder gewaardeerd!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This